Bakarstu

DSC_000001 (2)

Bakarstu

Inne i bakarstu

Inne i bakarstu

 

Bakarstu

På tunet på Mælen Gård ligger vår utleiehytte “Bakarstu”. Hytten er på 50 kvm. Den har innlagt strøm, varmt og kaldt vann. Den inneholder to soverom (8 sengeplasser) sengetepper, kjøkken/stue, TV, stereoanlegg, kjøleskap, toalett, kjøkkenutstyr etc. Tilgang til dusj, tørkerom og fryser.

Utenfor hytten er det plass for veiing,vask, rens, og pakking av fisk. Det er også en stor og fin grillplass på plena.

Veiing av fisk

Veiing av fisk

Bakerstu er opprinnelig et gammelt bakarhus hvor kvinnene på gården før i tiden bakte lefser og flatbrød. Inne i hytta ser du bilder av hytta slik den var før restaureringen begynte.

Her på Mælen gård er det hjemmekoselig og romslig å være. Hytten ligger på gårdstunet, men har en fin, skjermet beliggenhet med hensyn til avslappende ferie og fiskeliv. Man kan nyte stillheten og fiskeferien både på vakre Namsen og i Bakarstu.

Ønsker du å røre litt på deg anbefaler vi den fantastisk beliggende stien som går langs Namsen helt til Skage.

Vi kan også tilby måltider om du ønsker det. Ta kontakt med Ragnhild  Amalie så kan hun ordne hjemmelaget middag bestående av laks, elg eller sodd. Andre måltider kan også arrangeres.

Ønsker du å leie Bakarstu utenom laksefiskesesongen 1.juni-1.september er dette mulig. Ta gjerne kontakt med Lasse eller Ragnhild.

 

 

 

  • Bakarstu